Masalah Rambut Gugur Selesai Dengan Shaklee

Anda mempunyai masalah rambut gugur? Rambut anda semakin menipis dan membotak? Tidak selesa dengan rambut anda sehingga menjejaskan penampilan anda? Anda juga tidak mampu membuat rawatan rambut yg mahal? Anda tidak perlu risau. Kini ada penyelesaiannya. Anda boleh cuba rangkaian penjagaan rambut Shaklee Prosante dan Zinc Complex!


Revitalizing Shampoo

Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut.
Sistem pembersih yang lembut dan berpaten.
Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkannya.


Lightweight Conditioner

Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit.
Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat dan sihat.
Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus.

Nourishing Scalp Treatment

ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif, yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté.

Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.

Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10 melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran. Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda. Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya. Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak


Zinc Complex

Sebiji Zinc Complex Shaklee membekalkan 15mg (100%) keperluan harian dan 115mg Calcium (12% daripada keperluan harian). Zinc bukan sahaja membantu menguatkan kutikel rambut tetapi ia dapat meningkatkan daya ingatan dan tempoh penumpuan.                                                                                                      Apa kata pengguna-pengguna?Untuk Info dan Order:

Shafini Zain
Shaklee Independent Distributor [ID: 881194]
SMS/Whatsapp: 017- 915 1121

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

 
© Sihat Cergas Cantik All Rights Reserved